Статті
Основний розділ
- "Я готую каву в джезві, а пінки немає. Чому?", - часте запитання, яке ставлять любители кави по-турецьки. Люди намагаються відтворити чудовий смак кави, яким смакували у відпустці чи просто у турецькому кафе. Чому ж кава в джезві вдома може виявитися не такою вражаючою і геть без пінки на відміну від тої, яку готували вам турки?
- ☕️Приготування турецької кави - це ціле мистецтво, що вимагає уваги до деталей та деяких секретів, які допоможуть вам досягти ідеального смаку та аромату. Ми приготували 12 рекомендації, які приготувати каву по-турецьки смачно, швидко та легко.
- Напій, який викликає найбільше протиріччя, - це кава. Деякі люди споживають її у великих кількостях кожен день, деякі обмежуються через проблеми зі здоров'ям, хтось п'є для бадьорості та енергії, а хтось навіть намагається схуднути або прискорити метаболізм. Хоча існує десять доводів на користь кави, можна знайти ще десять проти. Основна критика на адресу кави - це наявність кофеїну. Створення напою без цієї речовини має на меті вирішити всі суперечності щодо кави. Чи це так? - давайте...
- Проста покрокова інтструкція за приготування смачного душевного турецького чаю