Блакитний мигдаль Mardin Babil. Цікава солодка новинка!

Блакитний мигдаль - візитна картка міста Мардин. У чому ж його особливість? Мигдаль вирощують у садах поряд з виноградниками Мардина. Відповідний теплий клімат і вирощування поблизу виноградників надає мигдалю унікальний смак! Ті, хто розбирається в горіхах, знають про існування такого поняття, як мардинский мигдаль. Так що він займає окреме місце в індустрії виробництва горіха.
Смак мардинского мигдалю дійсно цікавий! Ніби як горіх, і що в ньому може дивувати настільки. Але спробувавши пару штук незвичайний смак явно відчувається. Важко описати, але цей мигдаль не такий, як у нас в Україні зазвичай продається в маркетах. Саме тому й обрали його для продажу в магазині – щоб дивувати вас чимось новим і дивовижним.
Чому блакитний мигдаль саме блакитний? Мардинський мигдаль продають і в чистому вигляді, і в глазурі. Але саме небесний колір вабить всіх до себе, привертає найбільше уваги. Це маркетинговий хід. За блакитним кольором не криється якогось особливого смаку. Це просто красивий колір, а на смак солодкуватий, без особливої добавки. Для того, щоб глазур була синього кольору, в неї додають корінь лахорского дерева (барвник натуральний). Блакитний мигдаль по-турецьки називають hayalet, що означає «привид», тобто без смаку.
Буває глазур фруктова і видів дуже багато (близько 20). За кольором глазурі можна зрозуміти, з яким вона смаком. Наприклад, полуниця - рожева, апельсин - помаранчевий, лимон - жовтий. Фруктова глазур надає цікавий присмак мигдалю.
Мигдаль в глазурі Mardin Babil – прекрасний варіант подарунка за будь-якої нагоди. Він здивує ваших близьких людей та друзів, колег, порадує їх дивовижним виглядом і смаком. Мигдаль упакований в пакет 250 г і зверху в подарунковий блакитний тубус. Також є упаковки по 400 г. Упаковка допоможе з самого початку створити wow-ефект в гостях.
Купити мигдаль в глазурі Mardin Babil з різними смаками можна на нашому сайті.

- Selamlique - кавовий бренд, що відомий своїм прагненням популяризувати найвищу якість турецької кави і показати, наскільки преміальною вона може бути. Важливо все: і якість сировини, і стандарти виробництва кави, і неухильний контроль на всіх етапах. І що ще важливо, так це філософія кавової компанії Selamlique, яка сяє на чолі всієї індустрії кави, головною ідеєю якої є виключна якість зерна, землі, на якій воно росте, і совість людей, які з ним працюють
- Кава увійшла до культури Туреччини в середині 16 століття, пройшовши довгий шлях. Вона зробила найбільший вплив на культури країни, яка зберігає традиції до сьогоднішнього дня. Турки, як і раніше, люблять турецьку каву і бережуть її як національне надбання. І хоча кава не росте на території Туреччини, каву дрібного помелу, яка дає щільну пінку, варять у турочці і називають "кавою по-турецьки". За кавою ведуться дружні ділові бесіди й переговори. З кавою зустрічають важливих гостей і проводять...