Кавові джезви для індукційної плити

Турки з нержавіючої сталі для індукційної плити. Саме такий запит був серед клієнтів нашого магазину.
Ми вибрали відмінну модель турки від турецького бренду Korkmaz, який робить посуд з нержавіючої сталі. Бренд давній і якісний товар відмінний.
Джезви для кави Korkmaz зроблені з нержавіючої сталі 18/10. Це добротний, гігієнічний матеріал для посуду. З'єднання хрому і нікелю робить посуд стійкої до корозії, яка може статися під вплив тепла і вологи.
Джезви представлені в трьох варіантах – з об'ємом 400 мл, 300 мл і 200 мл. Обсяг турків прорахований таким чином, щоб завжди залишалося небагато місця для кавової пінки. Чим більше кави, тим більше піни буде і їй потрібно місце, щоб все найсмачніше не втекло від вас :)
Діаметр дна становить 8.5 см, 6.5 см і 5.5 см відповідно. Дно кожної турки ідеально рівне. Це дуже важлива характеристика, так як індукційні плити не прощають горбисте дно посуду.
Горлечко кожної турки зверху трохи звужується. Ручка зроблена також з нержавіючої сталі. Міцно прикручена до джезві. Лише трохи нагрівається в процесі приготування кави. Перевірено досвідченим шляхом.
Любов до кави, трохи терпіння і часу дозволять вам приготувати чудовий кави по-турецьки. Ви зможете смачно кофейничать будинку в будь-який час.
Купити турки з нержавіючої сталі для індукційної плити можна у нас на сайті.
- Selamlique - кавовий бренд, який відомий своїм прагненням популяризувати вища якість турецької кави і показати, наскільки преміальним воно може бути. Важливо все: і якість сировини, і стандарти виробництва кави і неухильний контроль на всіх етапах. І що ще важливо, так це філософія кавовій компанії Selamlique, яка сяє на чолі всієї індустрії кави, головною ідеєю якого є виключне якість зерна, землі, на якій воно росте, і совість людей, які з ним працюють
- Кава увійшов до культури Туреччини в середині 16 століття, пройшовши довгий шлях, зробив найбільший вплив на культури країни, яка зберігає традиції до сьогоднішнього дня. Турки, як і раніше люблять турецьку каву і бережуть його як національне надбання. І хоча кава не росте на території Туреччини, кави дрібного помелу, який дає щільну пінку, варять у турочці і називають турецьким. За кавою ведуться дружні ділові бесіди і переговори. З кавою зустрічають важливих гостей і проводять офіційні...