Турецькі солодощі
- 790 ₴/упаковкаГотово до відправки Оптом і в роздріб
- 1 120 ₴/комплектПід замовлення Оптом і в роздріб
- 2 920 ₴/упаковкаПід замовлення Оптом і в роздріб
- 1 890 ₴/упаковкаПід замовлення Оптом і в роздріб
- 2 340 ₴/упаковкаПід замовлення Оптом і в роздріб
- 2 390 ₴/упаковкаПід замовлення
- 3 220 ₴/упаковкаПід замовлення
- 1 230 ₴/упаковкаПід замовлення Оптом і в роздріб
- 1 230 ₴/упаковкаПід замовлення Оптом і в роздріб
- 1 460 ₴/упаковкаПід замовлення
- 1 460 ₴/упаковкаПід замовлення Оптом і в роздріб
- 1 460 ₴/упаковкаПід замовлення
- 1 460 ₴/упаковкаПід замовлення
- 1 230 ₴/упаковкаПід замовлення Оптом і в роздріб
- 1 460 ₴/упаковкаПід замовлення
- 1 230 ₴/упаковкаПід замовлення Оптом і в роздріб
- 1 230 ₴/упаковкаПід замовлення Оптом і в роздріб
- 1 230 ₴/упаковкаПід замовлення Оптом і в роздріб
- 1 230 ₴/упаковкаПід замовлення Оптом і в роздріб
- 1 230 ₴/упаковкаПід замовлення Оптом і в роздріб
- 2 560 ₴/упаковкаПід замовлення Оптом і в роздріб
Турецька пахлава - це традиційний турецький десерт, який складається з кількох шарів дуже тонкого тіста з горіхами (зазвичай ундука або фісташок), просочених сиропом з меду або цукру. Готується пахлава, зазвичай, великими порціями на піддонах, які потім ріжуть на кусочки, традиційно ромбічної форми, але може бути й просто квадратиками. Цей десерт є дуже популярним в Туреччині та в інших країнах Сходу.
Існує багато різних видів турецької пахлави з різними інгредієнтами та рецептами приготування. Ось кілька з найбільш популярних видів:
- Фісташкова пахлава (Antep Baklava) - це найбільш відомий вид пахлави в Туреччині, який виготовляється з тонких шарів тіста з щедрим наповнення з фісташок антеп.
- Пахлава з горіхами (Сevizli Baklava) - цей вид пахлави готується з волоськими горіхами.
- Şöbiyet Baklava - це пахлава, заповнена кремом з мигдалю.
- Saray Sarması Baklava - це пахлава, яка має форму рулону з горіховим наповненням та медовим сиропом
- Kadayıf Baklava - це пахлава, яка замість тіста складається з тонко нарізаних ниток з тіста (кадайіф) з горіховим наповненням та сиропом.
Серед менш відомих, але більш чудернацьких видів пахлави, можна назвати такі:
- Пахлава у вигляді шматка торту (Havuçlu Baklava) - це вид пахлави, який дуже багато фісташок. Випікається у круглій формі і нарізається куточками.
- Пахлава з твердим сиром (Lorlu Baklava) - цей вид пахлави виготовляється з тонких шарів тіста зі сметаною та твердим сиром.
- Рожева пахлава (Güllaç) - це вид пахлави, приготовлений з тонких шарів спеціального тіста, просоченого розовим сиропом та застеленого молочним кремом.
Це лише кілька прикладів, а існує безліч інших варіацій та комбінацій, які можуть містити різні інгредієнти та смаки. Всіх не перерахувати.