Кюнефе (Künefe) - це традиційний турецький десерт, який складається з тоненького тіста, який зазвичай називають "кюнафа" або "кадаїф". між нитками тіста викладається козіячий сир. Після запікання у фритюрі або на сковороді, десерт поливають солодким сиропом, обсипають меленими горіхами. Кюнефе має хрустку зовнішню оболонку і ніжний вершковий смак всередині, що робить його популярним десертом у турецькій кухні та за її межами.
Склад: вершковий сир, тісто (тонкі нитки з муки), масло вершкове, сироп, мелені горіхи або подрібнений мигдаль/фісташка для обсипки.
Термін придатності. Свіжий кюнефе зберігається протягом кількох днів. Слід тримати його у прохолоді чи навіть холоді, прикритий щільним контейнером або покритий плівкою.
Це пряма поставка з однієї з кращих кондитерських Стамбула (це не українське виробництво). Кюнефе завжди дуже свіже і соковите. Кюнефе готується в день відправлення транспорту зі Стамбулу і вже через день відправляється до вас Новою поштою. В дорозі вона проводить не більше 3 днів. Кюнефе надійно і акуратно упаковується, тому доставляється вам цілим і неушкодженим. Перевірено.
Порядок роботи такий:
- Обираєте кюнефе (кількість порцій).
- Робите повну передоплату за солодощі.
- Очікуєте доставку Новою поштою через 2-3 дні.
Спробуйте солодку витонченість зі східної кухні - турецький десерт кюнефе! Розкрийте секрети справжнього задоволення! Кюнефе - це смак, що зачаровує з першого шматочка!
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Туреччина |
Вага | 200 г |
- Ціна: 520 ₴