Блакитний мигдаль Mardin Babil 500 г, мардинський смажений мигдаль у блакитній глазурі, в подарунковій упаковці
- В наявності
530 ₴
Мигдаль блакитний Mardin Babil 500 г
У чому ж особливість блакитного мигдалю? Мигдаль вирощують у садах поряд з виноградниками Мардина. Відповідний теплий клімат і вирощування поблизу виноградників надає мигдалю унікальний смак! Ті, хто розбирається в горіхах, знають про існування такого поняття, як мардинский мигдаль. Так що він займає окреме місце в індустрії виробництва горіха.
Смак мардинского мигдалю дійсно цікавий! Ніби як горіх, і що в ньому може дивить настільки. Але спробувавши пару штук, незвичайний смак явно відчувається. Важко описати, але цей мигдаль не такий, як у нас в Україні зазвичай продається в маркетах. Саме тому і обрали його для продажу в магазині – щоб дивувати вас чимось новим і дивовижним.
Чому блакитний мигдаль саме блакитний? Мардинский мигдаль продають і в чистому вигляді, в глазурі. Але саме небесний колір вабить всіх до себе, привертає найбільше уваги. Це маркетинговий хід. За блакитним кольором не криється якогось особливого смаку. Це просто красивий колір, а на смак солодкий, без особливої добавки. Для того, щоб глазур була синього кольору, в неї додають корінь лахорского дерева (барвник натуральний). Блакитний мигдаль по-турецьки називають hayalet, що означає «привид», тобто без смаку.
Упаковка. Мигдаль упакований в прозорий пакет та в подарунковий тубус.
Основні | |
---|---|
Виробник | Mardin Babil |
Країна виробник | Туреччина |
Тип | Мигдаль |
Фасовка | Пакет |
Вага | 500 г |
Тип обробки | Смажений |
- Ціна: 530 ₴