Турецький напій салеп Тarihi Adiyaman
Салеп - це традиційний напій, який популярний у різних східних культурах. Салеп має багатий ароматний смак і традиційно асоціюється із затишком та комфортом, особливо в зимовий період. Напій подається гарячим.
Склад: цукор, картопляний крохмаль, сухе знежирене молоко, лактоза, ароматизатор салеп, кориця, йодована сіль.
Упаковка. Пакет дойпак 200 грам з фіксатором.
Як приготувати. Напій легко приготувати у чашці. просто заливши окропом. На 200 мл молока чи води додати 20 г салепа. Добре перемішайте і готово.
Характеристики
| Основні | |
|---|---|
| Країна виробник | Туреччина |
| Вага | 200 г |
| Упаковка | Дой-пак |
| Тип | салеп |
Інформація для замовлення
- Ціна: 225 ₴



