Османська кава Tarihi Adiyaman Sütlü Menengiç з фісташкою 1 кг (5 пакетів по 200 г)
Tarihi Adiyaman Sütlü Menengiç Kahvesi - історичний рецепт турецької кави з добавками, яка походить з міста Adıyaman. Ця кава готується з висушених ягід дикорослого фісташкового дерева (мenengiç). Ягоди подрібнюють в пил і змішують з пудрою кероб. Цей вид кави так і називають - Мененгич Кава. Готують її так само, як турецьку каву (в турці або кавоварці для турецкої кави).
Склад. Менегіч (рід фісташкових), пудра кероб (порошок з плодів ріжкового дерева, "козячий ріг"), вершки. Без кофеїну.
Упаковка. 5 пакетів дойпак по 200 грам, В кожному пакеті є мірна ложка на 15 г. Є фіксатор на упаковці. Є мітка Halal.
Як приготувати. На кожну чашку кави додайте води в турку, попередньо відмірявши порцію кавовою чашкою, з якої будете пити. Додайте по 15 г кави на кожну порцію. Перемішайте каву в турці і варіть на повільному вогні (довго і терпляче) до утворення пінки. потім налийте каву в чашку.
Якщо ви готуєте 2 і більше порцій кави, зробіть наступне. Налийте першу порцію кави в чашку. Потім поверніть турку на вогонь і ще раз доведіть кави до підняття пінки. І налийте другу чашку. І так само робимо з 3-ю та 4-ю порцією кави. Таким чином в кажой чашці буде однаково чудова кава - насичена, з щільною пінкою, ароматна.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Туреччина |
Вид кави | По-турецьки, Мелена |
Форма випуску | Мелений |
Ступінь обсмаження | Середня |
Ступінь помелу | Дрібний |
Без кофеїну | Так |
Ароматизатор | Ні |
Тип упаковки | Пакет |
Кількість в упаковці | 5 шт. |
Вага | 1000 г |
Кофеїн | Без кофеїну |
Міцність кави | М'який |
Користувальницькі характеристики | |
Склад | Менегич ( рід фісташкових), пудра кероб (порошок з плодів ріжкового дерева, "козячий ріг»), вершки. |
- Ціна: 1 050 ₴/комплект