Продавець Гранд Базар у Києві розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1300 відгуків
+380 (66) 367-92-73
впередназад
Османська кава мененгіч дібек Adiyaman з фісташкою 200 г, кава мелена для турки, фото 3
Османська кава мененгіч дібек Adiyaman з фісташкою 200 г, кава мелена для турки, фото 4
Османська кава мененгіч дібек Adiyaman з фісташкою 200 г, кава мелена для турки, фото 5
Османська кава мененгіч дібек Adiyaman з фісташкою 200 г, кава мелена для турки, фото 6
Османська кава мененгіч дібек Adiyaman з фісташкою 200 г, кава мелена для турки, фото 7
Османська кава мененгіч дібек Adiyaman з фісташкою 200 г, кава мелена для турки, фото 8
Османська кава мененгіч дібек Adiyaman з фісташкою 200 г, кава мелена для турки, фото 9
Османська кава мененгіч дібек Adiyaman з фісташкою 200 г, кава мелена для турки, фото 10

Османська кава мененгіч дібек Adiyaman з фісташкою 200 г, кава мелена для турки

  • В наявності

210 ₴

Османська кава мененгіч дібек Adiyaman з фісташкою 200 г, кава мелена для турки
Османська кава мененгіч дібек Adiyaman з фісташкою 200 г, кава мелена для туркиВ наявності
210 ₴
+380 (66) 367-92-73
+380 (66) 367-92-73
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця

Османська кава мененгіч (з фісташкою) 200 г

Tarihi Adiyaman Sütlü Menengiç Kahvesi - історичний рецепт турецької кави з добавками, яка походить з міста Adıyaman. Ця кава готується з висушених ягід дикорослого фісташкового дерева (мenengiç). Ягоди подрібнюють в пил і змішують з пудрою кероб. Цей вид кави так і називають - Мененгич Кава. Готують її так само, як турецьку каву (в турці або кавоварці для турецкої кави).

Склад. Менегіч (рід фісташкових), пудра кероб (порошок з плодів ріжкового дерева, "козячий ріг"), вершки. Без кофеїну.

Упаковка. 200 грам, В комплекті є мірна ложка на 15 г. Є фіксатор на упаковці. Є мітка Halal.

Як приготувати. На кожну чашку кави додайте води в турку, попередньо відмірявши порцію кавовою чашкою, з якої будете пити. Додайте по 15 г кави на кожну порцію. Перемішайте каву в турці і варіть на повільному вогні (довго і терпляче) до утворення пінки. потім налийте каву в чашку.

Якщо ви готуєте 2 і більше порцій кави, зробіть наступне. Налийте першу порцію кави в чашку. Потім поверніть турку на вогонь і ще раз доведіть кави до підняття пінки. І налийте другу чашку. І так само робимо з 3-ю та 4-ю порцією кави. Таким чином в кажой чашці буде однаково чудова кава - насичена, з щільною пінкою, ароматна.

 

 

Характеристики
Основні
Країна виробникТуреччина
Вид кавиПо-турецьки
Форма випускуМелений
Ступінь обсмаженняСередня
Ступінь помелуДрібний
Без кофеїнуТак
АроматизаторНі
Тип упаковкиПакет
Кількість в упаковці1 шт.
Вага200 г
КофеїнБез кофеїну
Міцність кавиМ'який
СкладМенегич ( рід фісташкових), пудра кероб (порошок з плодів ріжкового дерева, "козячий ріг»), вершки.
Інформація для замовлення
  • Ціна: 210 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner