Супер новинка! Mandabatmaz - Феррарі серед турецької кави

Ексклюзивний турецька кава Mandabatmaz ― це не просто каву, це Феррарі серед усього турецької кави. Без перебільшення. Кава Mandabatmaz добре відомий в Стамбулі, так як його виробляють саме там з 1967 року. В Україні ― це абсолютна новинка і гарантовано вона вам сподобається, якщо ви відчуваєте різницю в каві і особливо розбираєтеся в турецьку каву. Ви оціните цю новинку!
Каву в кав'ярні Мандабатмаз визнаний кращим і самим улюбленим кави в 35 країнах світу. TripAdvisor не дасть збрехати. Це один з найпопулярніших і улюблених станбульцами кавових брендів, і це цілком виправдано, так як смак Mandabatmaz дійсно дуже насичений і ароматний, міцний, не гіркий, без кислинки. Дрібно мелену каву. Його можна варити в турці або в машині для турецької кави, яка також є у продажу.
Секрет кави Mandabatmaz не розкритий ні в одній країні, місті або кафе. Від свіжості зерен до температури води для приготування кави, від інтенсивності вогню до часу приготування. Мова йде про особливий вид кави з голови до п'ят.
Кава Mandabatmaz проводиться шляхом обсмажування самих добірних зерен з використанням спеціальних методів, які відрізняються від сучасних. Ці зерна абсолютно унікальні і використовуються в світі компанією Mandabatmaz. У Стамбулі на головній вулиці Істікляль у вузькому проході між двох стін є однойменне кафе, де готують цей кави. До недавніх пір сам господар компанії і засновник цього марення готував і подавав кави.
- Selamlique - кавовий бренд, який відомий своїм прагненням популяризувати вища якість турецької кави і показати, наскільки преміальним воно може бути. Важливо все: і якість сировини, і стандарти виробництва кави і неухильний контроль на всіх етапах. І що ще важливо, так це філософія кавовій компанії Selamlique, яка сяє на чолі всієї індустрії кави, головною ідеєю якого є виключне якість зерна, землі, на якій воно росте, і совість людей, які з ним працюють
- Кава увійшов до культури Туреччини в середині 16 століття, пройшовши довгий шлях, зробив найбільший вплив на культури країни, яка зберігає традиції до сьогоднішнього дня. Турки, як і раніше люблять турецьку каву і бережуть його як національне надбання. І хоча кава не росте на території Туреччини, кави дрібного помелу, який дає щільну пінку, варять у турочці і називають турецьким. За кавою ведуться дружні ділові бесіди і переговори. З кавою зустрічають важливих гостей і проводять офіційні...