Adiyaman Османська кава мелена
Adiyaman - кава, який втілює три історичних рецепта османської кави з добавками: з мастикою, з фісташкою (мененгіч), з кардамоном.
Як приготувати. На кожну чашку кави додайте води в турку, попередньо відмірявши порцію кавовою чашкою, з якої будете пити. Додайте по 15 г кави на кожну порцію. Перемішайте каву в турці і варіть на повільному вогні (довго й терпляче) до утворення пінки. потім налийте каву в чашку.
Якщо ви готуєте 2 і більше порцій кави, зробіть наступне. Налийте першу порцію кави в чашку. Потім поверніть турку на вогонь і ще раз доведіть каву до підняття пінки. І налийте другу чашку. І так само робимо з 3-ю та 4-ю порцією кави. Таким чином в кожній чашці буде однаково чудова кава - насичена, з щільною пінкою, ароматна.
- НовинкаОсманська кава дібек з фундуком Тагіһі Adiyaman200 г, кава мелена для турки, м'яка ароматна кава210 ₴В наявності Оптом і в роздріб
- Кава арабіка мелена Tarihi Adiyaman 200 г, середньої обсмажування, фільтр кава210 ₴В наявності Оптом і в роздріб
- Османська кава мененгіч дібек з фісташкою Adiyaman 1 кг, кава мелена для турки1 050 ₴/комплектВ наявності
- Османська кава дібек з кардамоном Тагіһі Adiyaman Osmanlı Dibek 1 кг, кава мелена для турки1 050 ₴/комплектВ наявності
- Османська кава дібек з мастикою Tarihi Adiyaman Damla 200 г, кава мелена для турки210 ₴В наявності Оптом і в роздріб
- Османська кава дыбек з мастикою Tarihi Adiyaman Damla 1 кг, кава мелена для турки1 050 ₴/комплектВ наявності
- НовинкаГарячий шоколад Тarihi Adiyaman 200 г, 70% какао, насичений густий смак210 ₴Немає в наявності Оптом і в роздріб